APP del Bàsquet Català oficial i gratuïta.

APP del Bàsquet Català oficial i gratuïta.

Gaudeix del Bàsquet Català amb la nova APP oficial i gratuïta de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)! Totes les notícies, resultats, estadístiques, classificacions, i molt més en el teu mòbil, integrant també el nou apartat de llicències i convocatòries de partit. Disponible a Google Play i App Store amb les següents novetats principals:

- Canvi en el disseny de l'aplicació
- Consulta d'estadístiques i seguiment de partits en directe
- Integració de la llicència
- Creació de convocatòries

Amb l’objectiu de facilitar a tots els col·lectius del Bàsquet Català la informació que més els interessi, la nova APP ofereix una versió molt més funcional així com atractiva gràcies al seu nou disseny i permet consultar, d’una forma ràpida i senzilla, els horaris, resultats, estadístiques i seguiment de partit en directe de les diferents competicions. La nova versió també permet marcar els clubs, equips, jugadors/res, competicions o notícies preferides, rebent les corresponents notificacions; i poder consultar les llicències o realitzar les convocatòries de cada partit per part del cos tècnic.

Per poder dur a terme la signatura i pagament de la llicència que aquesta temporada es fa mitjançant l’App, el JAC Sants Barcelona et facilitarà un CODI DE VALIDACIÓ DE LLICÈNCIA


MANUAL